Bill Puffett z Bishopstone vyhral presne na Štedrý deň v lotérii vyše 68-tisíc eur. “Mať v rukách toľko peňazí je niečo neskutočné,“ priznal nadšený 80-ročný muž. Bol to neopísateľný pocit. Povedal, že v tej chvíli sa celý roztriasol a takmer omdlel.

Tento muž však vyhral nielen v lotérii, ale aj v živote. Mal totiž trikrát rakovinu a domnieval sa, že celý život má len smolu.

Billovi po prvý raz diagnostikovali rakovinu kože. Kvôli tomu mu museli odstrániť veľký kus kože na ramene. O pár rokov neskôr mu osud uštedril ďalšiu nemilú ranu. Postihla ho rakovina prostaty a podstúpil intenzívnu rádioterapiu. Aj v tomto prípade nad chorobou zvíťazil.

Keď mu v roku 2020 diagnostikovali rakovinu hrubého čreva, bol v koncoch. Napokon sa mu aj po tretí raz podarilo zdolať túto zákernú chorobu. Dlho však trpel bolesťami. Uvedomuje si, že nemôže povedať, že sa to už nikdy nevráti.

Peniaze, ktoré vyhral, sa mu určite zídu. Billova manželka pracovala ako opatrovateľka a jej práca bola mimoriadne náročná. Pracovala 12 hodín denne štyri dni v týždni. Konečne mohla dať v práci výpoveď.


Zdieľať: